Nieuws

1250 JAAR DEVENTER

VAN RIEK TOT VORK: ZATERDAG 26 MEI A.S. OP DE BRINK

1250 JAAR DEVENTER

Je volgt je neus en schuift aan bij een mooi gedekte tafel. Je gaat zitten, krijgt iets te drinken, proost met je tafelgenoten en zet een koptelefoon op. Je hoort een gedicht over oorspronkelijkheid en geluiden die je meenemen naar buiten. Naar de boer, die begint te vertellen. Ja, die boer die het eten dat je nu eet verbouwd heeft. Je proeft en je luistert, glimlacht of fronst. Van Riek tot Vork biedt een verfijnd gerecht aan waarbij je door een smaakversterkend hoorspel het verhaal achter dat wat je eet te weten komt. 

Smaak en geluid gaan tijdens deze maaltijd een verbinding aan: geen hap, slik, weg. Wij serveren slow food met een snufje poëzie, een dressing van theater en een theelepeltje idealisme. Schuif aan bij de tafel van Van Riek tot Vork en blijf niet onbekommerd! 

Deventer bestaat dit jaar 1250 jaar. Met Van Riek tot Vork zijn we geselecteerd om 500 mensen een hoorspel en gerecht voor te schotelen. Deventenaren kunnen kennismaken met de boeren uit de omgeving die al 1250 jaar de stad voeden. Ditmaal maken we kennis met Erik Stegink van Piggy's Palace uit Bathmen en Hans Nieuwenhuis van Aspergeboerderij de Boerkamp. We staan klaar met onze tafel op zaterdag 26 mei a.s. van 10:30 tot 15:30 midden op de Brink. Graag tot ziens! 

Van Riek tot Vork komt tot stand in samenwerking met Deventer 1250, LTO Noord, Salland Boert en Eet Bewust, Salland Marketing

Print
Categorieën: Nieuws
Tags:

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x